FEBRUARI: Öppet i Café&Butik:

lör-sön 13-16

FET-TISDAGEN den 16 februari SPECIALÖPPET kl 13-18, vi serverar vår egna hembakade SEMLOR! FÖRBOKA hur många du vill ha till order@katarinahamilton.se

Kom när vi har öppet eller boka egen tid!

Titta in, shoppa och fika glest och hembakat. Eller ring och beställ så bär vi ut varorna till parkeringen när du vill hämta.

Vi har hand-desinfektion både vid grinden och inne i butiken. Vår butikslokal är luftig, vår fika-avdelning har hög mysfaktor och är nu glest möblerad med tre sittgrupper med runda cafébord, charmiga träsoffor och bekväma stolar.
Vi ansvarar för att högst sju personer är i lokalen samtidigt.
Vill du ha egen tid utan andra besökare, ring och boka tid!
Det går också bra att beställa våra varor i vår webshop. Vill du hämta här i vår butik markerar du det i din beställning. Du kan också gärna ringa in din beställning så packar vi och bär ut till parkeringen.
Vårt egna design-sortiment har vi kompletterat med ett stort urval av teer från gotländska Kränku, och deras ”Dundarkaffi” –  med extra kraftfulla kaffebönor och stort glass-sortiment från Kling Glass, både tårtor, halvlitrar, strutar, glassar och kokosbollar tillverkade i deras anrika glassfabrik i Mariestad av lokalproducerade ingredienser och självklart med riktig grädde i recepten.

Här hittar du oss!

Vi finns på Dalarö, fyra mil sydost om Stockholm. Nära havet. Här har vi vår butik och lilla luftiga café. Botanisera i hela katarinahamilton-sortimentet och pausa med kaffe och hembakat.  När du hittat något du vill ge bort hjälper vi gärna till med att göra jättefina paket, vi har många härliga färger på både papper och snören att välja på.

Betala kontant, med kort eller Swish. HAND-DESINFEKTION  både vid grinden och inne i butiken. Liten GÄSTPARKERING.

Välkommen!  Katarina & Co   •   076 – 870 31 00

VÅRT HEMBAKADE BRÖD & SVENSKTILLVERKADE GLASS

DRYCK

Öppet-tider

HELA ÅRET:

LÖRDAG – SÖNDAG   13 – 16

Adress: Björkövägen 3, Schweizerdalen, Dalarö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *