välkommen att besöka oss! Trädgården står i full blom nu.

Trädgårdscaféet & Butiken har öppet:

JUNI

lördag + söndag  kl 13.00-16.00

SOMMARÖPPET 2021:

26 juni – 8 augusti ALLA DAGAR 11.00 – 16.00

Kom när vi har öppet eller boka egen tid!

Handla från hela vårt sortiment, Kränku téer och kaffe och Kling Glass. Fika glest och hembakat.

Trädgårdscaféet och Butiken har öppet för besök. Musikhuset är öppet i samband med konserter. Nära havet finns vi, i  ett ovanligt hus och en lummig trädgård. I vårt café har vi hembakat bröd, magiskt god glass från Kling Glass och Kränkus underbara teer. Sitt ute i trädgårdscaféet eller inne i vår glest möblerade och charmiga “fika-runda”. Glassen och teerna finns också att köpa i butiken, tillsammans med hela katarinahamilton-sortimentet. Hälsa på när det passar och pausa med kaffe och en av våra berömda kanelbullar t ex. Och vi gillar att göra jättefina paket och har papper och snören i massor av härliga färger!

Vill du ha egen tid utan andra besökare, ring och boka tid!
Det går också bra att beställa våra varor i vår webshop. Vill du hämta här i vår butik markerar du det i din beställning. Du kan också gärna ringa in din beställning så packar vi och bär ut till parkeringen.

Betala kontant, med kort eller Swish. HAND-DESINFEKTION  både vid grinden och inne i butiken.

Liten GÄSTPARKERING.

Välkommen!  Katarina & Co   •   076 – 870 31 00

VÅRT HEMBAKADE BRÖD & SVENSKTILLVERKADE GLASS

DRYCK

Hitta hit

Vi finns fyra mil sydost om Stockholm City.

Allmänna färdmedel: Ta pendeltåg mot Nynäshamn, kliv av i Handen och fortsätt med buss 839 mot Dalarö – gå av vid hållplats “Västra Vadviken”, därifrån ca 500 m promenad: gå ca 50 meter tillbaka från hållplatsen ta vänster in på Ornövägen fortsätt på den ca 400 meter, ta vänster in på Björkövägen, gå 40 m, framme!

Egen bil från Stockholm:  Kör väg 73 mot Nynäshamn, ta av mot Dalarö, väg 227. Efter ca 20 km dyker det upp en 40skylt och en kraftig, lång högerkurva, efter den: sväng in höger, kör rakt fram 400 meter, sväng vänster, framme!

Adress: Björkövägen 3, Schweizerdalen, Dalarö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *